Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2010 10:22 - Импийчмънт
Автор: iliqnalazarova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1804 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.03.2011 12:02


Импийчмънт Гoран бе малко момче с големи мечти.Още от малък ,той кроеше планове за бъдещето.Гого искаше да спаси света и да помага на хората.Детството му мина в едно село край Перник .Там всички го познаваха.Той бе най-умния и най-красивия,с една дума гордостта на мама и тате.Той сновеше със своето ,,Балканче’’ из селските улици и си представяше ,че се вози в скъпа бяла лимузина.Когато хората го питаха,какъв иска да стане като порасне,той отговаряше: ,,Генерален секретар на ЦК на БКП’’.

Не след дълго Гого порасна.Той завърши гимназия в Перник и  замени своето ,,Балканче’’ със ,, Запорожец’’.Замина за София ,защото това бе единственият начин да се реализира и да сбъдне своята мечта.
Не след дълго му провървя.Той стана студент ,не къде да е ,а в Историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.Той бе най-старателният студент,не отсъстваше от лекции,помагаше на преподавателите с каквото можеше и малко ,по малко се превърна в техен любимец. Гого правеше всичко възможно за да изпъкне пред останалите и да се набие на очи.Много скоро ,той бе извикан от агенти на Държавна сигурност и му бе предложено да стане един от тях.Естествено Гого прие .Той стана агент и му бе даден псевдонима Гоце.Той получаваше висока заплата ,за да предава своите приятели и състуденти. Малкият Гого ,който искаше да спаси света и да помага на хората ,се превърна в зрелия Горан ,който предаваше своите приятели и познати за пари.Много скоро усилията му бяха забелязани и той  постъпи на работа в Института по история на БКП като научен сътрудник.От този момент всички прегради за него се свалиха.Той се превърна в един от най-влиятелните членове на Партията. След падането на комунизма ,Горан се отчая .Неговата детска мечка –да стане генерален секретар на ЦК на БКП,никога нямаше да се сбъдне. Времето минаваше,а животът за Горан продължаваше.Постепенно ,той се превърна в емблематично за Партията лице.И не след дълго той се кандидатира за президент.Горан бе избран за президент на Република България.Хилядите членове на Партията ликуваха,а роднините му се готвеха да заемат високоплатени длъжности.Всичко за Горан вървеше по мед и масло,дори бе преизбран от народа и започна втори мандат. Когато българите избраха Горан за втори път,той започна да се мисли за голямата работа и да прави каквото си пожелае.Той започна да дава подкупи и да взима такива,да ходи на лов докато държавата е в траур,а да не говорим за това ,че на една визита без никакъв свян   стрелял по видове,защитени от Червената книга.Животът за Горан вървял добре.Народът търпял неговите своеволия и му се подчинявал безапелационно. Не след дълго на политическата сцена се появила нова фигура.Това бил Борис Бойков от Банкя.Още от самото му появяване,той се превърнал в любимеца на народа.За българския народ ,той бил принца на бял кон,който с гербер в ръка ,ще го отърве  от нахалния и безскрупулен Горан. Първоначално Борис се опитал да води мирна политика с него,но не се получило.Горан станал още по-непоносим,той спъвал политиката на Борис и на всички народни представители.Злепоставял ги пред народа ,оплаквал се от техните методи на управление и всеячески се опитвал да им подлее вода. Борис и неговите съмишленици потърпели известно време и накрая се обявили в опозиция на президента .Те направили подписка за импийчмънт на Горан и успели да отърват българския народ от него. Той бил свален и изпратен в своето село край Перник ,а Борис ликувал и не след дълго се възкачил на неговия трон.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Уникално!
25.08.2010 11:44
.....и после 3 дена яли ,пили и се веселили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliqnalazarova
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 375733
Постинги: 87
Коментари: 59
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031