Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2010 10:16 - Братя
Автор: iliqnalazarova Категория: Политика   
Прочетен: 1460 Коментари: 0 Гласове:
1



     Братя българи ,с течение на времето се убедих ,че каквото и да става, вие все ще си останете едно стадо овчици ,което роптае срещу овчаря,но въпреки всичко го следва безапелационно.Години наред вие бяхте тъпкани,мачкани и унижавани .Явно това ви харесва ,защото тази практика продължава и до ден днешен.Нестабилните групи узурпатори на пари и власт,хилядите картелни организации ,неясните култови съюзи ,а също така и неуловимите престъпни банди ,си играят от години с вас.Наричат ви братя ,и в същото време ,ви забиват ножа в гърба.А вие какво?Стоите и гледате с ококорени очи като пенсионери в мол .Наясно съм ,че сте жертва на дехуманизирания урбанистичен свят,че нямате нравствена същност и що- годе стойностно мнение за себе си ,но това не ви оправдава.Пред телевизорите и на масата в механата ,всички вие крещите и демагогствате.Викате с пълен глас ,,Долу комунизма!’’ и ,,Не на корупцията!’’,а в същото време се поддавате на манипулациите на червените братя , и редовно по избори пускате в урната бюлетина на стойност 20 лева ,именно за тях.И после някой ви бил крив.С вашите камъни ,по вашата глава .Ако още в началото тази практика е била прекратена ,сега проспериращите европейски държави щяха да гледат на нас като на братска страна ,а не като на клошари,които знаят само да лъжат и крадат.

 

      Като стана въпрос за кражби ,лъжи и братство ,не мога да не спомена  най-известните и коментирани братя в България-Галеви.Те както стотици други мутри са част от отпадъчния продукт на обществото ни.Те са измет,достойна за презрение. Примати, наложили се единствено по пътя на насилието, понеже псевдозаконодателството ни допуска над себе си закона на джунглата.То нагло толерира братчетата с условни присъди и задкулисни споразумения. Скъпоплатените, алчни адвокати без всякаква съвест ги изкарват невинни и подкупват съдиите с хилядарките на бандитите. А магистратите ни ,от своя страна,са корумпирани до мозъка на костите и богатеят с кървавите пари на организираната престъпност. Цялата тази безнаказаност стимулира и подхранва престъпността  у нас.И това е причината ,тя да ескалира с всеки изминал ден. Не трябва да има никаква милост за такива боклуци, които убиват, грабят и мамят наред. Превръщат ежедневието ни в ад ,и на всичко отгоре най-арогантно демонстрират свръхскъпи автомобили и имоти, придобити единствено по незаконен начин, чрез насилие и рекет, чрез подкупи и изнудване. Братя Галеви никога и с нищо не са допринесли за просперитета на Дупница ,пък още по-малко за развитието на нашата мила татковина. Те са сган от тъпи, ограничени и озлобени психопати, замърсяваща земята и въздуха ни, тровеща живота ни и рушаща имиджа на страната ни.

     Чудя се ,как можахме да позволим това ,скъпи мои братя?Безхаберието,алчността и простотията ни докараха до това дередже.Сега и да искаме ,не можем да се преборим с мутренските групировчици ,а да не говорим за онези политически сборища ,които разиграват театър пред народа –в единия момент един срещу друг,а в другия ги гледаш как по братски си делят рушветите ,колите ,а по някой път ,дори и жените.Това е реалността братя българи.Колкото и да не ми се иска , съм принудена да го призная.Пък дано някой ден ,прогледнете и  разберете ,че времето и животът са твърде ценни ,за да бъдат пропилявани в сервилничество и робуване на измислени ценности и идеали.

 





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliqnalazarova
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 376646
Постинги: 87
Коментари: 59
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930