Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2010 10:29 - Любов и страст (историята за Сашка)
Автор: iliqnalazarova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2330 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2011 14:14


                                                       Любов и страст

 

   Сашка е от онези преуспели жени, които можеш да срещнеш по нощните клубове късно вечер. Сашка има много приятелки, с които по традиция в края на седмицата излиза за да разпусне. На своите сбирки те обсъждат най – вече  мъжете, които им правят впечатление. Сашка е от онези жени, които са отдадени на работата си и нямат време за личен живот. Сашка обича работата си, вълнува се, изпълва се с възторг, когато се изправи пред всички в съда и ги смайва. Сашка печели всяко дело със страст, защото работата й й доставя удоволствие.

   Сашка от време на време излиза с мъже, но за нея всеки от тях  е  поредният красив глупак, който иска да плаща за коктейлите и вечерята или пък залепеният за мобилния си телефон бизнесмен от ‘’Уолстрийт’’, който е софтуерен маниак с нулево възпитание.

Всички мъже за Сашка са еднакво безинтересни и това е една от основните причини да стои до сутринта и да работи върху поредното дело. Сашка има една максима, с която всеки път отговаря на своите приятелки, а именно: ’’Ако един мъж не те държи будна до три часа през нощта, то това значи, че не си заслужава’’.

   Така или иначе Сашка не намери мъж, който да я държи будна до три през нощта. С годините любовта и страстта й към работата се изпариха, всичко я отегчаваше и Сашка започна да търси изгубената тръпка към живота. Сашка замени коктейлите с ракия, съдебните термини с каруцарски псувни и започна да владее перфектно всички мъжки занимания.

   Сашка, онази преуспяла жена, която можеш да срещнеш по клубовете се превърна в Сашка, онази пропаднала жена, на която можеш да се натъкнеш  в кварталната кръчма. Сега Сашка пие като смок, шофира като за последно, бие се, докато не вкара противника в спешното. Разбира се, тя не признава законите, защото за нея всички полицаи са тъпаци и тя сама може да раздаде справедливост. Освен това, като всеки битов алкохолик, Сашка води със себе си и мацка.  Изгубила страстта към работата си и любовта към живота, Сашка ги преоткри наново, тя не намери мъж, който да я държи до три през нощта, но за сметка на това откри колко е приятно да се налива с ракия  до ранни зори, да се метне на своя Голф тройка и да кара с бясна скорост по улиците на Перник. Ако пък блъсне кола за Сашка става още  по – весело…Тя излиза от Голфа, пребива всеки нахален шофьор или пешеходец, дръзнал да застане на пътя й, оправя си прическата и потегля с мръсна газ. Ако сега някой срещне Сашка ще види как прави всичко това със страстта и с любовта, с които през 90-те  се изправяше  пред съда и  смайваше всички …

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliqnalazarova
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 376660
Постинги: 87
Коментари: 59
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930