Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 19:52 - Турската идея за нов световен ред
Автор: iliqnalazarova Категория: Политика   
Прочетен: 5384 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 20.06.2013 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

,,Ако изразите искрено мнението си за Ватикана, католическата църква, папата, Дева Мария, Иисус или светците, никой няма да се занимава с вашето право на ,,свобода на мисълта и словото"". Ако обаче направите същото за исляма, Корана, пророка Мохамед, за някой мюсюлманин-тогава ще ви нарекат ксенофоб и богохулник и ще ви обвинят в расова дискриминация. Ако крещите антиамерикански лозунги, ако наричате американците ,,убийци"", ,,негодници"", ,,врагове на човечеството"", ако изгорите американското знаме и надраскате снимките на американските президенти с пречупени кръстове, нищо няма да ви се случи. Но ако направите същото срещу исляма, тогава ще ви хвърлят на кладата.""

                                                               Ориана Фалачи

Както казва Фалачи, Европа днес е ислямска провинция, или по-скоро ислямска колония. Не ми се иска да го признавам, но е така. Все още слепците не са прогледнали, глухите не са чули, а будните умове не са се измъкнали от съня. Във всеки един по-голям град, има втори- мюсюлмански град, управляван от Корана. Във всяка една държава, има втора-мюсюлманска, управлявана от правителство, изповядващо исляма. Става въпрос за постоянно ислямско нашествие. Нашествие, което не само никой не се опитва да спре, но и не може да спре. Защото в едно синовете на Аллах нямат равни- в изкуството на нахлуването, завладяването, подчиняването. И най-желаната им плячка винаги е била Европа, която заслужено с ръка на сърцето можем да наречем Еврабия.

Днешното ислямско нашествие в Европа не е нищо друго, освен повторение на вековния ислямски империализъм. Но днес нашествието е по-тайно и по-коварно. Защото, то не е само от събратята на Али Паша, Сюлейман Великолепни и Кара Мустафа, както и от съмишлениците на Бин Ладен, разни малки арабчета и касапите, които се взривяват заедно с църкви, влакове и небостъргачи. Нашествието е от имигранти, които се заселват в страните ни, в родните ни градове. Без никакво уважение към нашите закони, те ни налагат техни собствени. Техните обичаи, техният Бог, техният език. Та в Европа живеят около 70 милиона мюсюлмани и тази цифра тепърва ще се увеличава. Все пак мюсюлманите са най-бързо разрастващата се религиозна група. Те са полигамни и според Корана жената е само утроба за раждане на деца.  А след като народи челядта, без никаква жал бива малтретирана, гонена и пребивана с камъни в центъра на площада. А ако ги попиташ ще ти отговорят, че Ислямът бил мека и милостива религия. Бога ми, та кой нормален човек ще завърже дъщеря си, ще я увие в килим и ще я пребие до смърт в центъра на Рим, само защото е избягала от уреден брак. И какво правим ние…стоим и четем историята и си казваме: ,, Как може…?’’Ами може! И сега бащата си отглежда децата и си практикува докторската професия. За това дело той дори не бе и порицан. И смее ли човек да порицае подобно нещо. Та нали после ще бъде заклеймен за расист, християнска гадина, която мрази всичко наоколо. По-добре расисти и гадини, от колкото отчаяни люде, които дори и хляб не могат да си купят, ако не го поискат на турски език. Срам и позор, в собствената си страна да останеш гладен и жаден, защото не знаеш турски. Но ние не се страхуваме, все ще научим по някоя или друга дума на анадолски. Все пак си имаме новини на турски език, турски сериали и песни, както и политици, които са поддръжници на турската идея за нов световен ред. Няма да се учудя, ако новият президент на България се казва Али, а по празниците вместо химна, слушаме ходжата как се провиква от джамията. Стройте джамии и минарета и не се бойте. Глупаци, страхливци, идиоти! Вземете пример от швейцарците, които с триста зора забраниха строежа на джамии и направиха всичко възможно да намалят броя на мюсюлманите.  А Италия? Италия какво направи? Изгори книгите на Фалачи и я обяви за еретик. Италия потупа по рамото бащата-убиец и му каза: ,,Браво!’’. А Германия? Какво да кажем за Германия. Та тя е пълна с турски магазини, сладкарници и дюнерджийници. Позорно! Те са ни превзели и няма отърване. Европа спи и ние сме виновни. Страхът превърна в предатели, тези които не са. Той създаде и продължава да създава страхливци. Той е убиец, убива повече хора, от колкото рака. Това е болест, която за разлика от него, заразява и поразява всички, които и се покоряват.

Не бъдете част от потурчването на Европа и на страната ни. Отстоявайте позициите си. Борете се. Да, трудно е ислямизацията да бъде спряна, но не е невъзможно. За да бъде всичко това реалност, ние и останалата част от Европа трябва да се преборим с чувството на страх, което е обладало всички ни, с липсата на решителност и национално самосъзнание. Справяли сме се хиляди пъти и сега ще е така. Бъдете пример за бъдещите поколения! Пазете българското!





Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. samsho - Интересно и по темата за който се интересува
20.06.2013 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
Първото клипче е почти в същия тон като поста
http://www.youtube.com/watch?v=jxUD8E-qbyI
Второто е цял филм и е по-подробно
цитирай
2. minevv - da
21.06.2013 09:31
Ориана Фалачи

беше световен уникум
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliqnalazarova
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 375747
Постинги: 87
Коментари: 59
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031